Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nie nawołuję i nie napisałem "wywalajcie" jak robi to większość na bankierze tylko napisałem swoją opinię i podałem argument.Nie piszę do ludzi żeby wywalali na potęgę albo kupowali tylko czasem zastanawiali się co robią.Bo wyszła rekomendacja to już euforia i kupujemy - zabawne.To czy jest napisane średnioterminowy czy nie to ma taką samą wartość jak cena przy takich opiniach anali.Ta spółka jest strasznie droga na chwilę obecną co widać po analizie fundamentalnej a AT wskazuje na bliskość stanu wykupienia.A jaką dajesz gwarancję że skoro się kisi na obecnym poziomie to nie poleci na południe?Nie ma żadnej gwarancji.I na inwestycję w CEZ to trzeba było myśleć po Dubaju i jak tak zrobiłeś to gratulacje no ale jeżeli kupiłeś po 142 zł i liczysz na cud to pamiętaj że przeliczyć się możesz.