Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bo chciałbyś tanio kupić:)
A ja już tanio kupiłem i dla mnie może rosnąć - a kolejne pakiety chciałbym dobrać wyżej..
Co do zarządu - ostatnio jak wiesz nastąpiła wymiana całej ekipy i pewno dlatego chwilowo kurs niedomagał i stwarzał niepowtarzalną okazję do zakupów.
Nowy zarząd jest bezpośrednio związany za większościowymi akcjonariuszami - zatem powinno mu bardziej zależeć na spółce/wycenie akcji, niż miało to miejsce dotychczas.
A co do Pani Renaty - sypnęła tylko na pocz. po debiucie i od długiego już czasu nie sypie, zatem skąd Twoje przekonanie, że będzie sypala ? Zapewne potrzebowała na swoje wydatki, a że cena była atrakcyjna to sprzedała trochę akcji...
Zresztą się nie dziwię, bo w tej cenie sypią tylko desperaci. A tych ostatnich ostatnio jak na lekarstwo - zupełny brak podaży..