Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja mam tego 60k i chce dokupic kolejne 40. Skupowalem od listopada od 1,55 do 1,69.
Nie jestem jakims wybitnym znawca tematu ale w energetyce bedzie sie dzialo ( dlugoterminowo ). Polskie sieci sa do KOMPLETNEGO remontu. Enap zaczal robic sieci sredniego napiecia. Jest na to kasa bo sa dotacje z Unii oraz jest koniecznosc remontowania sieci. Zlecen nie powinno wiec zabraknac na rynku. Mam nadzieje ze ENAP dobrze sie w tym odnajdzie i bedzie powoli ale konsekwetnie poprawial wyniki.
Oprocz tego musimy czesc energii miec ze zrodel odnawialnych a tam tez trzeba to jakos podlaczyc do sieci energetycznej. Na to tez jest olbrzymia kasa z Unii.