Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do PITERA
Witaj.
Dawno u nas nie byłeś.
Na innym poście PROROK napisał byśmy zostawili samych ze swoimi papierami cwaniaczków, którzy bawią się z papierem próbując to robić naszym kosztem.
Absolutnie to popieram ,Myślę ,że już dość głupich zagrań i żartów.Niech sie teraz oni kiszą we własnym sosie. Niech się wykarzą swoimi możliwościami w grze między sobą. Dzisiejsze obroty może stąd są na tak żenującym poziomie.
Mostek ruszy ,bo wiecznie nie będzie spadać ,ani się kisić.
Pozdrawiam jato
PS- tym ,którzy piszą ,że jestem tylko za spadkiem Mostka radzę przemyśleć dzisiejszy mój post.