Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ty nie musisz mnie cztac kolego widac ze jestes amatorem trzymajacym akcjie
za kazda cene nawet jak widzisz wyrazny trend spadkowy to ty bedziesz trzymal i trzymal
az cie wykocza pewnego dnia i bedziesz goly i wesloy
ja tu niekomu nie doradzam niema tego ze ja komus doradzam
ja mowie pisze to co czuje widze i to co mi doswiatczenie pokazuje
niema 100% pewnosci na gieldzie , aleopisac mozna co sie widzi
i jak sie widzi
ty masz inne zadnie ja mam inne zdanie ,pamietaj ze akcjie szybciej spadaja jak rosna
i pamietaj ze trendy ida dalej jak wiekszosc mysli sobie
rynki sa juz wstanach agonalnych zwala bedzie szybka i ostra jesli to co teraz mamy jest fala B w bessie to czeka nas nastepna fala C zniecie wszytkich
i to trzeba brac pod uwage . anie zyc marzeniami tak jak ty
wszystko wskazuje na to ze na gieldach nastepuje wyczerpanie trendow wrostowych
kliny i inne narzedzia analizy na to wskazuja ze konczy sie juz sztuczna hossa czyli fala B W BESSIE nastepana przed nami fala bedzie fala C wszytko na to wskazuje
ze przed nami duzy spadek indeksow ktore uroslu na fali spekulacji pustego pinadza
nadrukowanego a wiec pomysl kolego w dluzszym horyzacie comoze byc dalej
dalej bedzie hossa?jak myslisz /?DAALEJ UROSNA INDEKSY PO 60 % BEZ KOREKTY
POMYSL CHLOPIE ZACZYM KUPISZ AKCJIE