bolo7

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a i tak z mojego punktu widzenia ja widzę (głównie ostatnimi czasy) zdecydowanie więcej tych wypowiedzi zniechęcających do spółki... mniejsza o to...
Moim zdaniem, my oceniamy rzeczywistość na podstawie faktów, czego mogliśmy oczekiwać od takiej spółki jak Polna, patrząc nawet choćby na to, co się działo z kursami spółek o fatalnej reputacji w tej minihossie... Wy z kolei oceniacie rzeczywistość na podstawie głównie kursu, który potrafił ładnie już wzrosnąć o ponad 100%, ale się skopcił... tylko, czy rzeczywiście zachowanie kursu Polnej (nie będę już przypominał o "reżyserowaniu" jego kształu w kluczowych momentach...) w tym okresie odzwierciedla faktyczną sytuację? Czy spółka ta z świetnie prosperującej firmy zbliżyła się na skraj bakructwa? Nic takiego! Pomimo spadku zamówień, tu jest wyjątkowo stabilna sytuacja, jak mało gdzie!!! W okresie prosperity to jest minus, bo nie jest to prorozwojowe, dlatego świetnym ruchem będzie ewentualna akwizycja. Ale w czasie kryzysu kurs ten powinien dużo lepiej zachowywać się już dużo wcześniej !

No, ale, miałem już nie odpalać komputera, za parę godzin Wigilia, skoro zwierzęta będą mogły przemówić ludzkim głosem, to dlaczego, my ludzie nie mamy tego uczynić :)

Życzę jeszcze raz Wesołych Świąt wszystkim: i TWA, a także i TWZ, włącznie z tymi najzapalczywiej nas atakującymi... :)

Przyszły rok będzie ciekawszy! :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.