~KKK

WITAM WSZYSTKICH.JA TEZ ROZLICZALEM SIE PRZEZ TA BEZNADZIEJNA FIRME OSZUSTOW.CZY KAZY Z WAS DOSTAL TAKA INFORMACJE ZE MOZE SOBIE SPRAWDZIC NA STRONIE INTERNETOWEJ JAKI JEST JEGO STATUS SPRAWY?? MAM NA MYSLI WWW.PANEL-KLIENTA.PL
A TERAZ POWIEM WAM CO JEST NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM
NIE ROZLICZA WAS NAPRAWDE FIRMA EURO-TAX TYLKO CUF SP.ZOO ,BO TO NIE EURO TAX MA STRONKE GDZIE MOZNA SPRAWDZIC STATUS SWOJEJ SPRAWY TYLKO CUF SP Z OO.PAPIERY SA PRAWDOPODOBNIE WYSYLANE DO UK W CAMBRIDGE BO TAM MAJA ODDZIAL.ZASTANOWMY SIE TYLKO DLACZEGO NIE ROZLICZA NAS FIRMA Z KTORA PODPISYWALISMY UMOWE??? COS W TYM MUSI BYC!!! DOSTALEM SKANY DOKUMENTOW WYSLANYCH PRZEZ URZEDNIKOW DO FIRMY CUF W CAMBRIDGE.DLACZEGO ZOSTALY WYSLANE DO CUF SKORO PODPISYWALEM UMIOWE Z EURO TAXEM.JESTEM ZA ZEBY ZGLOSIC SPRAWE DO MEDII A ONI NAPEWNO COS WYNAJDA I ZROBIA IM TAKA REKLAME ZE FIRMA WALNIE BANKRUTA,MAM NA MYSLI EURO TAX I TEN CALY CUF SP ZOO

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.