Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty ~`tata, nie bądź taki cwaniaczek i sam sprawdź swoje samopoczucie...
Teraz wyjaśnię co miałem na myśli pisząc: sądzę, że dobrze gdy skup jest prowadzony po jak naniższych cenach, ale teraz to już tylko grozi nam północ... myślę, że na bilans będzie miało to całkiem ładny wpływ, a mój żarcik z mrozem to wytłumaczę Tobie, że mnie się północ kojarzy z biegunem połnocnym, na którym są właśnie mrozy... czy teraz zrozumiałeś? Myślę, że jeżeli nie zrozumiałeś wystarczyło zapytać, a nie ubliżać... wiesz! Tak czy inaczej pozdrawiam Ciebie Tobie podobnym narwanym...