Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
niby powinna byc POLNOC :)) UP ale jakos powoli zbieranie idzie,a raczej wiekszosc chce po 8gr kupic niz brac pkc,okaze sie za pare dni jak podadza info ze kupili tez troche akcji Atlantisu i beda rowniez montowac farmy wiatrowe:) wtedy 30 gr to tylko bedzie mile wspomnienie ze kiedys bylismy na takim poziomie,ale ja tam jestem zapakowany z odpowiednia kwota i ja moge czekac nawet pare lat az do 1zl dojdzie:)pozdrawiam:)