Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie rozpatruje spółek jako spółka tania czy droga bo wg mnie to złe podejście. Patrzę na spółki jako spółka rosnąca lub malejaca na wartości rynkowej. Nie mam w naturze kupowania bo jest "tania" lub sprzedawaniu bo jest "droga".
Jednak nie o tym kolego skoro twierdzisz ze spółka fundamentalnie jest tania to napisz dlaczego bo ja o fundamentach nie mam zielonego pojęcia. Jak na to patrzyc - jedyne na co patrzę w spółkach w tzw fundamentach to na zadłużenia i wykres dochodów ewentualne umowy ale te są raczej mało wiarygodne bo żeby wiedzieć jak umowa wpływa na kurs trzeba znać wszystkie wcześniejsze z np. ostatnich 10 lat.
No i jeszcze co myślicie o prezesie mostka czym może się ten pan pochwalić a za co można go ganic.