~xyz

ale tu trzeba mieć nerwy i cierpliwość i jeszcze jaja ze stali albo z drugiej strony pusto pod sufitem żeby trzymać te akcje. Tyle spółek odjechało a to stoi w miejscu, stoi i pies z kulawa noga się nie zainteresuje.
Moze by tak Zarząd coś zrobił, obojętnie co split, resplit, emisja akcji, obligacji, bankructwo COKOLWIEK bo takiego marazmu jak tu to chyba nigdzie nie ma. Ja tam jestem cierpliwy, ale ile można ?
Czy tej spółce w ogóle potrzebny jest zarząd ? Do czego ? Co oni robią, za co biorą kasę, bo może ja na 1/4 etatu mogę robić to samo ?
ręce opadają

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.