slonce_karpat

dotrwałem do ostaniego wpisu....całkiem niezła rozrywka się tutaj zrobiła....Jethro stara się robić dobrą robotę...faktycznie chyba ma przekonanie, że wszystko co pisze będzie miało wpływ na wycenę akcji...nie mam zamiaru nikogo obrażać ani bronić...ale może wyobraźcie sobie, że Jethro nie bardzo wie co teraz zrobić z akcjami Polnej ( sam mam ten problem)...sprzedać???...a za ile???...nawet sprzedawać po troszeczku...i co???...większość spółek urosła znacznie...też można trafić na minę....moim zdaniem pozostaje czekać ( niektórzy piszą jak jest wspaniale, inni, że większej padliny nie ma)....ja tam wierzę w analizę fundamentalną i przyszłość branży (sam działam w pewnej części Polnej)...zostawice na jakiś czas wzajemne kłótnie...no chyba, że dla rozrywki lubicie...ale mam alternatywę...na forum Dębicy jest niejaki "waldi"....rozrywkowo tam mi się bardziej podoba...:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.