Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj Piter
Decyzja o wyjściu jest Twoja i tylko Twoja.Tak trzymać.Zawsze to popierałem i będę popierał.Zdrowy pomyślunek na giełdzie to podstawa i niech sobie wymyślają co chcą.
Pytasz o inne spółki.Wybacz ,jestem jeszcze tylko w dwóch spółkach i gram , tak gram na nich .Ostatnio trochę na nie klnę ,ale gram dalej i to sporo.Zabierają mi masę czasu i adrenaliny.
Jakie to spólki - przepraszam wybacz nie podam nazw ..
To spółki przy których Msx jest królem wszelkich cnót.Mimo wszystko taka gra mnie pasjonuje.
Pozdrawiam jato