~DZINGIS

W większości na tego typu wezwania, odpowiadałem od razu.
Ale w przypadku tej spółki tak nie będzie.
Tym razem zrobię cos dla siebie i mogę zamrozić cześć kasy.
Oczywiście giełda nie jest moim jedynym źródłem utrzymania.
Nie jestem też nowicjuszem jestem na giełdzie od 1994 r.
Mam tego 2000 akcji, dla jednych dużo dla drugich śmiesznie mało.
Mam jeszcze kilkanaście innych spółek, kupionych w miejscach, które
dają mi poczucie spełnienia.
I co więcej jeszcze sobie dokupię 50%, a może 100% tego co mam.
Oczywiście nie namawiam na kupno tych, których na takie zagrania nie stać lub dla których jest to bzdurne zachowanie. Poczekam mam nadzieję, że jak zabraknie 1 akcji do wykupu, to nie tylko będę miał spora satysfakcję, że Pani Cz. się nie udało, ale i będę miał w końcu akcje swojej przysłowiowej „Coca-coli”. Dla mnie to kwestia zasad nie sprzedaje się czystej krwi araba w cenie mięsa na konserwy. Niech każdy kupi małą cegiełkę (nawet Ci nabici w butelkę na LCCORP) i wtedy jak wszyscy rzucimy razem, to zmieciemy tą zarazę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.