Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja na szczęscie kupiłem w 2007 roku po 12.42 -i jakiś tam zysk mam.
Dzwonili do mnie z biura maklerskiego i poinformowali tak.
Jeżeli teraz chcę sprzedać to mam wziąśc zaświadczenie imienne o posiadaniu akcji HTL i udać się do Biura Banku Millennium i odpowiedzieć na wezwanie ale teraz nie muszę tego robić bo jeżeli nie skupią wszystkiego to będą musieli ogłosić kolejne wezwanie by skupić wszystko i cena może być troszkę wyższa
Prawdopodobnie Fundy odpowiedziały na wezwanie- kupowały w dołku.
Na spokojnie jeszcze można przyczekać mamy czas
Na razie żadnej informacji ze strony Fundów nie ma.
Nie martwcie się mamy czas - jeżeli nie wszyscy odpowiedzą i zostanie z 10 procent to jeszce będzie kolejne wezwanie i może wyjdziemy na tym troszkę lepiej niż fundy
Pozdrawiam