~Mirosława

No to pokazaliście co potraficie.
Ja sobie teraz na kilka tygodni odejdę, a wy Panowie mądrale będziecie umieszczać swoje wypowiedzi takie jakie tu dobrze znamy, przesycone na wylot nienawiścią. Jesteście zgraną paczką nie ma co.
Na koniec chciałam tylko podkreślić, że wiem teraz dokładnie dlaczego tak czasem denerwowaliście Chodzika Księżycowego i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić ,że wszyscy jak jeden tj. Pna Cercio , Antychodzik , Zarobiony i kilku innych jesteście w jakiejś części odpowiedzialni za to co co się stało i do czego przyłożyliście rękę. Mam nadzieję, że za to zapłacicie.
Mirosława

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.