Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Interesuje się Mostkiem aby zainwestować kapitał, i wydaje mi się ,że lepiej zrobić solidną analize fundamentalną, pogadać dlaczego nie idzie, dlaczego kupować albo nie kupować , to tracimy energie na jakieś tam spory dziwne i bezproduktywne.Ja skupuje od czwartku po 2.05-2.04 wpadły mi akcje, czemu?Uznałem ,że to już pora , choć niestety spółka cały czas się osuwa, nie jest to budujące.Oczywiście nikt nie określi poziomu do którego zjedziemy i czy wogóle.Kupiłem część po kursie jaki napisałem wyżej bo kierowałem się autosugestią , wydawało mi się ,że więcej nie poleci, a jednak się przeliczyłem, ale jestem wytrwały i poczekam .Zapraszam do dyskusji popartej argumentami,dlaczego nie idzie do góry?Dlaczego ludzie go nie kupują choć niby jest wszystko tak piękne-kontrakty, kasa z rosji itp, dużo poważnych inwestorów mówi mi ,że "obserwuje narazie" , dlaczego mimo ,że MSX jest spółką dobrą " na papierze " , nie ma chętnych na kupowanie?Pobawmy się w psychologie giełdy może ?
pozdro