Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam serdecznie
Spokojnie, spokojnie. Często tak jest, że tuż po podaniu bardzo dobrych wyników, wielu drobnych, spekulacyjnych graczy sprzedaje akcje i kurs chwilowo spada. Tym bardziej, że mamy równolegle słaby szeroki rynek. Myślę, że jeszcze dzisiaj, Ci co trzymali akcje niejako do podania wyników wystrzelają się ze swoich pakiecików akcyjek i zacznie przeważać popyt nad podażą. Ja delikatnie dobieram, podobnie jak wielu innych inwestorów. W pewnym momencie kurs przeskoczy na wyższy poziom. Trochę cierpliwości. Sądzę, że poziom około 3 złotych powinno stanowić niezłe wsparcie i jeżeli kurs chwilę tu pooscyluje, to będzie też bardzo dobrym znakiem na przyszłość. Jestem przekonany, że wszyscy Ci, którzy teraz kupują robią dobry interes. Pozdrawiam.