Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam naiwne pytanie ale chciałbym ulokować trochę pieniędzy w spółkę, generalnie nie boję się ryzyka i planuję lokatę długoterminową. Izolacja wydaje mi się bardzo interesująca propozycją. Nie wiem o spóółce zbyt wiele. Intryguje mnie tak ogromny spadek wartości w dniu 28-29 wrzesnia. Nie moge dokopać się do jakiejś zrozumiałej informacji , a mianowicie co było powodem tak drastycznego spadku. Nie wiem czy spółka idzie w kierunku upadku czy będzie wracała na swoje kursy. Obserwaowałem lotos, pkobp i tvn, spółki mimo dołka wracają na swoje miejsca - prosze o krótkie info co się dzieje ze spółką - serdecznie dziękuję za jakieś info - mateo.