Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Największym błędem jaki popełniacie to odczytywanie moich postów tu i teraz i jeśli nie dzieje się w ciągu tygodnia nic o czym napisałem to uważacie że popełniłem gafe. Zawsze podkreślam, że trzeba dać rynkowi czas na realizację moich wskazań. Ostrzegałem , zobaczcie ile razy ostatnio dobierając słowa najdelikatniej jak mogłem z dużym wyprzedzeniem, że na Netii możliwa jest korekta płaska. Pisałem o wsparciu w okolicach trzech złotych. Szkoda wielka, że nie chcecie mnie zrozumieć, niechcecie się uczyć i często niestety mnie wyśmiewacie. Tylko wiecie jak to jest, śmieje się ten kto śmieje się ostatni. Teraz widzicie fundamenty zdrowe, coraz lepsze a tu kurs wygląda coraz gorzej a techniki świecowe jednoznacznie wskazują na to o czym pisałem od kilku tygodni. Jestem przekonany, że na szczęście to tylko korekta i kurs w przyszłym roku ustanowi nowy wyższy szczyt.
Przykro mi jeśli ktoś teraz traci i piszę to szczerz, bo należę do tych nielicznych na tym forum, co smucą się kiedy smucić się powinni i cieszę kiedy zarabiamy wszyscy.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
wiem oczywiście, że teraz brak cywilnej odwagi moim oponentom co krytykowali mnie tu bez pamięci i nie liczę na słowo przepraszam z ich strony. Przykro mi z innego powodu, mianowicie z tego, że nic z mojego pisania nie wynika, bo wciąż patrząc na wykres spółki widzimy rzeczy, zupełnie odmienne. To co dzisiaj dzieje się na Netii było dla mnie jasne i widoczne od dawna i pisałem o tym wielokrotnie.