Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Żaden z tych forumowych głupków ci nie wytłumaczy , bo to zwykłe naciągacze , którzy liczą , że włożą 5 tys zł i wyjmą z 50 tys zł, a niby komu to potem ożenią - Kwiatkowi???? Buha ha ha . To on im wywali trochę , te ćwoki pompują ze swojej kasy do 2 zł, a on dostanie po 0,32 zl , no to co opyli trochę przy wyższym kursie, kurs zjedzie do ok. 0,4-0,5 zł i wtedy odkupi powoli a te ćwoki teraz ubrane będą płakać potem.
Ja kupiłem po 0,6 zł jak padły pierwsze infa , bo wiedziałem , że leszczyna będzie pompować ile wlezie, sprzedałem w okolicach 1,1-1,3 zł, ( ktoś zaraz pierdnie, że mogłem głupi czekać), no i ..... nie czekałem prawie 100% styka trzeba było się w porę ewakuować, choć szczerze nie sądziłem , że go tak wywindują. A to sie Kwiatek ucieszy, że drożej wywali.
GŁUPOLE POMYŚLCIE TYLKO KOGO POTEM W TO UBIERZECIE.
Niech jeden z drugim sensownie odpowie.