Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pisałem że jestem zadołowany na papierze i ironicznie sprowadzałem na ziemie tych którzy gloryfikują, że prezes kupił 70k papiera. Bo tak naprawdę to nie wiele przy obecnej cenie kupna....
Nie wiem co się dzieje w zakładzie, informacje o produkcji i zatrudnieniach czerpie tak samo jak wiekszość z forum albo wiadomości nowiny24. pl/krono (czy jakos tak). Moze to tylko propaganda i sie obudzimy z ręka w nocniku, wszyscy albo tylko ja.... i mój kumpel który tez ma tego papierka trochę...
Jak zwykle kieruje sie przeczuciem że moze własnie ktoś specjalnie nie podaje komunikatu zeby sie obłowić w papier po kilka groszy... jak ruszy lawina wystraszonych sprzedjacych. Na notowaniach ciągłych w mBanku ciagle sa zlecenia również kupna po 14, 15, 16, 17 gr . Więc albo ktos ustawil automat i wyjechal na wczasy albo jednak jest jakis ukryty plan.
Jednoczęnsie nie ufam tym spółkom z Cypru i innym ujawnionym powyżej 5%, dodatkowo nie ma co liczyc na pomoc Państwa bo oni maja inne problemy /ZNTK, Cegielski, etc/ kasy nie maja i sami produkuja papier....
Ludzie bez szkła się obejda, zwłaszcza artystycznego, więc koniunktura tez lipna przy załozeniu ze Krossglas - produkujacy maty szklane, cos co schodzi w przemyśle pójdzie najszybciej pod młotek.
Niewiem, naprawdę nie wiem, pewne jest to ze za 3 dni wyrok sie uprawomocni i dlej bede siedział w tym papierze bo przeciez nie oddam go za 10gr...