Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
więc masz okazje juz wyśmiać :P
a co do mnie...to ktoś kto długo tu jest wie ze jestem długoterminowo i nie zmieniam zdania jak krowa...z tym 1,8 i wyzbyciem sie to celowo napisałem... zaczeło mnie poprostu wkurzać te forum gdzie pojawiło sie pełno graczy jednosesyjnych albo taki irek piszący o 1,8(czasami trzeba takim przyznać racje tylko po to by odleszczyc papier) albo taki gienek jednak nie uzywa własnego rozumu i nie potrafi czytać "między wierszami" a potrafi obrazać...
z 24 akcjami to prawda :) jak i wcześniej 14 też sprzedałem :) a i zdarzyło sie kupno 1akcji czasami zabawa pokazuje jaki akcjonarjat siedzi ... takie 24akcje sprzedane najnizej na sesji po 2,25 i po dłuższym zastoju od razu otworzyły stopa dla kogoś i wywaliło jemu 500akcji :) najlepszy był kolega co tydz temu spowodował -8% na sesji a zamknięcie było -2%
ps. rozmowa na forum o tym kto ma a kto sprzedał akcje jest ogólnie pozbawiona sensu... tu tylko merytoryczna dyskusja jest pożądana
a propos-owszem jago zawiodło mnie jako akcjonarjat...byłem jednym z tych co wierzyli w te 5 w pierwszych tyg po połączeniu, ale absolutnie nie zmieniło to mojego zdania o spółce... będzie dobrze