Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie,
Od kilkunastu dni czytam to forum bo posiadam akcje petrola i interesują mnie opinie innych forumowiczów na temat tej spółki.
Czytam Wasze posty i powiem Wam, że mam już dość waszych głupawych komentarzy, przekomarzań kto jest madry kto głupi, kto jest debilem a kto nie, kto ma wodogłowie itp itd. Tak naprawdę nikt nie wie do końca o co w tym wszystkim chodzi, więc trochę pokory może....
Proponuję, aby to forum stało się miejscem poważnych dyskusji a nie bełkotliwych wypowiedzi i durnych tekstów GRUBEGO RYCHA i tym podobnych gości.
Proponuję, żeby ci co nie mają nic do powiedzenia nie wypowiadali się na tym forum. Niech znajdą sobie inny portal typu gadu gadu, facebook lub jakiś czat i tam realizują swoje pasje.
PROSZĘ, zostawcie to forum w spokoju!!!
Niech zostaną tutaj ludzie którzy realnie zainwestowali swoje pieniądze (i to nie ważne jakie - małe średnie czy duże). Każdy martwi się o swoją forsę - tylko skala jest inna.
Ci co nie mają pieniędzy i ci co nie zamierzają kupować petrola niech się nie wypowiadają. Bo co nam po opinii ludzi których tak naprawdę to nic nie obchodzi???
Zdaję sobie sprawę, że zaraz padnie kilka głupich komentarzy. Proszę, darujcie sobie. Dajcie żyć innym i nie mieszajcie się w nasze sprawy. To są NASZE pieniądze i nie musicie się martwić czy je dobrze wydajemy. To NASZA sprawa czy wtopimy czy nie.
Mam nadzieję, że mój apel chociaż w części zaskutkuje, i z forum znikną co niektóre osoby.
Czego sobie i innym NORMALNYM forumowiczom życzę.
Steve