Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wyjeżdżam na kilka dni, do zobaczenia w przyszłym tygodniu - ciekawy jestem, czy wymyślą coś, żeby zniechęcać jeszcze bardziej do Polnej przez najbliższe dni... Chyba pozostało tylko sprzedanie posiadanych akcji "pokazowo" przez Prezesa Zakonka... ;)
Mam nadzieję, że grono szyderców, którzy bardzo przewidywalnie pojawili się znów w zwiększonej ilości w słabych dniach polanki, poskromi swoje upusty złośliwości... Co to jest za natura ludzka, żeby mieć przyjemność z wylewania jadu... Na dobre słowo to chyba nie można liczyć z ich strony... A może by tak odszukać, na jakich forach innych spółek się udzielają i też im podokuczać? Nie, to by było zbyt prymitywne...
Druga moja nadzieja jest związana np. z merytorycznym ustosunkowaniem się do wyceny akcji Polnej przedstawionej przez MO; "ed" potrafił tylko nazwać to pseudoanalizą, nie ustosunkowywując się w żaden sposób do elementów tej analizy. Jeśli jest to zbyt skomplikowane, to może w ciągu najbliższych dni przedstawi wreszcie "swoją" wycenę akcji Polnej i podda to ocenie uczestników forum. Rozumiem, że wykona to z niezmierną chęcią, bo jego obecność na forum i treść postów wskazuje, że bliskie jest jego sercu nasze "błądzenie", trzymanie akcji Polnej, liczenie, że wzrośnie mocniej. Jeśli tego nie uczyni to uważam, że nie ma moralnego prawa zabierać więcej głosu na tym forum, ponieważ potwierdzi, że jego prawdziwą intencją nie jest pomóc nam lepiej rozumieć, pogłębić wiedzę, a tylko i wyłącznie pastwić się. Dotyczy to się również pozostałych szederców, do których dołączył "niewinny" yankees, który nawet nie ma odwagi napisać nam prawdy, czy ma jeszcze akcje Polnej, czy nie (myślę, że ich jeszcze nie sprzedał, bo po cichu liczy na ponowne podejście pod 20 zł...).
TWA i "cisi" - do zobaczenia więc w przyszłym tygodniu :)