~DarthUnreal

Dlaczego ten dziadowy czechosłowacki komputer non stop trzyma sztywno kurs z Pragi?Przecież to jest śmieszne już.

I jeszcze te okropne rekomendacje.8 października że zdrożeje a 13 że poleci na łeb na szyję.Kto to w ogóle zanalizował że wzrośnie?Jedni mówią tak a inni tak.Co to się nagle stało w tych analizach że akcja spółki stała się mniej warta o 30 zeta?A analizy dotyczą tego samego czasu.

Kupiłem prawie na dołku po 142 zeta i miałem nadzieję się odkuć za zeszły tydzień.Ale teraz widzę że GETIN,POLIMEX i CEZ to najbardziej durne spółki.O ile GETIN i POLIMEXMS to moje ewidentne błędy i tylko modlenie się o cud które nie zadziałało (na szczęście je wywaliłem w czwartek przez zwałką) to tego czeskiego CEZu nie kumam zupełnie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.