~obserwator

eheh no było mi troche żal najpierw ze nie wskoczyłem po 10 groszy i pod winde człowiek się nie podpioł, potem bliżej tematowi sie przyjżałem i wczoraj po 15 min człowiem oprzytomniał, dziś żal mi się zrobiło tych co nakupili się po 17 groszy i nigy drożej juz tych akcji nie sprzedadza bo nie bedą mieli jak tylko oni o tym jeszcze chyba nie wiedzą, pewnie dlatego kupowali

ale teraz mam zabawe i ubaw bo kolejne bzurne infa już oficjane kretyńskie wychodzą od niby funduszu, już jak raczki się zaczynają wycofywać się pomiędzy wierszami, hahaha dobre długo to nie trwało widać mało petronowicz miał akcji do wywalenia;)

I NAJWAŻNIEJSZE ARKA WBK JEST NA NIE, jeszcze tylko czekają na szczegółowe wyjaśnienia niby to inwestora ale na podstawie tego co łożyli to są to śmiecia a nie propozycje

1go listopada zapaljac swięczkę bedziemy mogli pomyśleć o czymś takim co było jak swarzędz i kilku jeszcze ciepłych niedoszłych inwestorach co niewytrzymali AKCJI SWARZĘDZ pod dowudztwem gen. Petronowicza

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.