Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A może ktoś napisze jak został ostatnio mile po traktowany przez ten bank. Ja jeździłam na zastępstwa. Musiałam codziennie dojeżdżać 60km, bo na hotel nie mieli pieniędzy. Do tego pracowałam po 10 godz, i co na co mi było takie poświęcenie. Jak w podziękowaniu dostałam wypowiedzenie "z powodu likwidacji stanowiska pracy". Jaki to człowiek jest głupi to mało powiedziane. Tyle poświecenia dla tak dziękującego pracodawcy. A zarobki tak marne,że w markecie zarabiają więcej.Jedynie czego można żałować to tylko atmosfery w pracy, bo była zajebista.