Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ważne, żeby zdążyli się ewakuować w porę, bo możliwe tam są jakieś podbitki - nie znam za dobrze tej spółki, wszystkich tych powiązań kapitałowo-towarzyskich tam, ale jak ktoś ma dużo akcji jeszcze (żeby np. przegłosować na WZA tak, jak ma być przegłosowane...), to będzie starał się utrzymać jakąś przyzwoitą cenę, żeby później się dobrze ostatecznie ulotnić - możliwe więc tam są niezłe jazdy spekulacyjne - ja już kiedyś pisałem, co o tym myślę przy okazji historii Krosna parę miechów temu...
A na Polną niekoniecznie wszystkich zapraszam, bo raczej wejdą, jak ruszy pod 30 zł (no bo dlaczego teraz ma rosnąć? dopiero jak zrobi szybko 50%, licząc od 19 zł...), a potem na korekcie będą na Ciebie bluzgać, zamiast utrzymać papier i sprzedać ponad 2 razy drożej chwilę potem - koneserzy, wyławiacze pereł odmeldowali się już - niektórzy już spory czas temu:)