Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nara akcjonariat. Z przyjemnością donoszę, że zdążyłem z rentą, a właściwie mój listowy. Teraz już licze na wzrosty, skoro siedze w tym pociągu. Przeglądaliście już sytuacje techniczną? Ze wszystkimi współczynnikami jest poprostu dobrze. Przy odrobinie szczęścia na giełdach czaczniemy sie bujać przy 24-25 złotych, a później kto wie, no chyba, że barwy minionej epoki zdominują giełdy. Teraz czekam ze swoim listowym na dwie spółki: Centrozap i Budopol- niby nic, ale coś mi mówi, że niebawem zadziwią. No i jeszcze jedna moja rodzima - kochana "Dyskobolia" - myślę, że wbrew wszystkiemu pora już powtórnie w nią wchodzić. Może nie tak jak ostatnio na 100%, ale na jakieś 40%. A pisze to jako "szczun z landu". Szacuneczek dla wszystkich i spełnienia snów.