Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaga idealnie ujełas ten cały urok pracy, czytając to miałam wrazenie jakbys pisała o mille;)ja juz tam nie pracuje bo stwierdzilam ze jestem za młoda na to zeby sie wykonczyc nerwowo, udalo sie mi wyrwac i znalezc prace spokojniejszą, bez targetów, bardzo przyjemną. Dziwnie sie tu czułam przez pierwszy miesiac wszyscy mili, szefu sympatyczny wyluzowany, wszystko robi sie spokojnie jakos i kasa taka sama.
Trzymam kciuki za ludzi ktorych poznałam w banku, wiem ze tez probują cos zmienic w tym kierunku mam nadzieje ze im sie uda. Na dłuzszą metę to nie jest praca dla normalnych ludzi, ale to jest tylko moje osobiste zdanie.