Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Frustracja, zarówno na Polnej jak i na Hardexie? A o jakiej frustracji może być mowa skoro Polną brałem głównie w PP w cenie 5,20 - 7,20 zł? Na HDX też jestem powyżej ceny zakupu, a stracić na tym papierze będzie trudno:)
Nikogo nie naganiam, chodzi mi tylko o uświadomienie dotychczasowego akcjonariatu. Lebiody z nagonki nam tutaj, jak i na Hardexie nie potrzeba.
Akcja S>=25 nie wypaliła, więc dałem sobie z nią spokój - każdy popełnia jakieś tam błędy. Zresztą ten błąd nic mnie nie kosztował.
Za la cretino przepraszam - faktycznie przesadziłem.