Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie, wszystkiego to raczej nie wiem :) dużo więcej wie Jakubas i być może jeszcze parę osób bliskich Zarządowi... w wyborze tej spółki pomogła mi w styczniu w większym stopniu intuicja - czułem wtedy, że na tym się zarobi prawdziwą kasę, jak np. na ziemi w dobre lokalizacji, którą kupowało się kiedyś po 50 zł za m2, była potem po 500-1000 zł,a później znów po 50 zł... (chodzi o element bezpieczeństwa - ziemi Ci nikt nie ukradnie, ani ziemia nie zardzwieje itd, a będzie miała swoją wielokrotnie większą cenę, bo jest jej coraz mniej, a na dodatek już kiedyś płacili dużo więcej za nią...)
A wiedza dotycząca Polnej jest wiedzą zbiorową grupy osób - kiedyś była to ekipa S25, potem jakoś wyklarowało się TWA, a pozostali "cisi sprzymierzeńcy", którzy głosu na forum nie zabierają wcale, albo co najwyżej rzadko, lecz też doceniają walor, jako koneserzy pereł :)
Gratuluję, że udaje Ci się podejmować tak trafne decyzje na podstawie samego AT - musisz być w tym niezły! - ja bez wzięcia pod uwagę pozostałych czynników bojam się:) robić mocniejsze ruchy...
Odbicie pod koniec tygodnia? Też dobrze:)