_pezet_

Iceberg901 :) no nie mogę się z Tobą zgodzić, bo my chyba mamy dwa różne pojęcia inwestycji w ICE,ja nie kupiłem akcji spółki Medinice po to, żeby sprzedać zaraz po komercjalizacji CC to pierwsza sprawa..Spółka jak sam wiesz, wiąże swoją przyszłość z komercjalizacją kilku urządzeń w najbliższym czasie, nie mówię o najbliższych miesiącach tylko roku dwóch, trzech.. Choć na marginesie w ciągu miesięcy jest plan na komercjalizacje dwóch urządzeń. Balon to my sami sobie pompujemy tu na forum pod CC, a ja nie jestem tutaj tylko dla komercjalizacji tego jednego urządzenia, ja tu widzę realne cykliczne wzrosty z różnych faz rozwoju firmy, komercjalizacji kilku urządzeń i dywidend.. Może jakimś rozwoju robotyki w przyszłości. Dlatego nie mam tak potężnego ciśnienia jak co niektórzy, że we wtorek o północy świat mi się zawali bo nie będzie ESPI. Nie jestem skrajnie lewicowy czy prawicowy,Babcia z pewnością mądra kobieta i jeśli tak Ci radziła to miała rację, też jestem realistą, dlatego tutaj jestem i dlatego zainwestowałem w ICE. Zadam Ci inne pytanie, jeśli kurs zleci do 50 zł to co wysiadasz ??Ja nie wysiadam, bo i tak będę świecił się na zielono i spokojnie poczekam na rozwój dalszych wydarzeń. Nikogo nie klepie po plecach, podzielam realne twarde poglądy co najwyżej ludzi, którzy siedzą tu dłużej ode mnie..a ich forma inwestycji w ICE jest mi bliska. Może prostolinijnie i bez ogródek wypowiadam się w stosunku do niektórych opini ludzi, którzy wciąż stękają, mlaskają - a bo to już zaraz koniec czerwca a Prezes mówił..a bo kurs spadł o 8%,a bo to czy tamto.. Siedź jeden z drugim spokojnie na dupie, bo tu już się dzieją naprawdę duże rzeczy w Polskich Medtechu, i za X czasu będziesz jeden z drugim się chwalił jaki to był strzał w dziesiątkę. Też bym chciał, żeby od razu wyj... ło akcje w kosmos,najlepiej najpóźniej po miesiącu od zakupu, ale mój realizm postrzegania tej inwestycji właśnie skłania mnie do cierpliwości, która będzie syto wynagrodzone w co po prostu wierzę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.