Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Poczekajmy już za kilka godzin podadzą sporo informacji wysokość dywidendy to jedno ale informacja odnośnie likwidacji zespołu sprzedażowego jakie będzie tłumaczenie zarządu, i popatrzmy na przychody oraz zyski spółki przecież jeśli wróci zaufanie do spółki to zyski i dywidenda powoduje że kurs spółki powinien być zupełnie gdzie indziej jeśli co najmniej utrzymają obecne zyski, bo aktualnie ludzie uważają że z kwartału na kwartał będzie zjazd zysków i odejścia klientów, jednak Text to nie stalexport nie kończy działalności i pomimo zawirowań zarabiają grube miliony gdyby zyski spadły do powiedzmy 40-50mln to kurs na poziomie 40zł był by akceptowalny ale tu jest gra że biznes Text się zwija, jakoś jestem spokojny będzie dobrze optymizmu trochę panowie choć wiem że nie jet to proste bo sam żałuję że kupiłem akcje Text, na szczęście jest dywidenda.