Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bob, to było do kadu. On myśli, że wczoraj to ja wywaliłem te 20 tys żeby kupić za to ice. Miał ice, sprzedał ice i dlatego jest na bieżąco z tamtejszym forum, na którym wczoraj napisałem że dokupiłem ostatni niewielki pakiet. Drogą dedukcji doszedł do wniosku, że to ja musiałem sprzedawać tutaj. On zakłada, że prezes ice oszuka wszystkich, ja zakładam, że zrobi niedługo dobrą transakcję. Taki bet. Rezultat chwilowo niesprawdzalny. On zakłada, że tu wszedł clairfield to sprawa jasna i trzeba się w to pakować, ja zakładam że ciężko z tego wyjść teraz, a jeśli by się okazało za pół roku, że są jakieś komplikacje z płynem od strony medycznej, wyjście może się okazać o wiele trudniejsze. Na razie pomalutku sobie skupuję, jeśli jest okazja wziąć za rozsądną cenę, ale na tym etapie pewnej liczby nie przekroczę. Ryzyko się zmniejszy to dokupię. Każdy orze jak może.