Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam,
Nie piszę zbyt często na forum ale dosyć uważnie je czytam.
Szanuję twoje zdanie pomimo tego, że jesteś dosyć nachalny.
Odpowiem na te pytania chociaż poczęści powtórzę się w mojej poprzedniej wypowiedzi, którą podbijałem swój wątek, a Ty go skomentowałeś, widocznie bez przeczytania.
1. Wiadomo
2. Jw. Nie pozbywam się akcji.
3. Spokojnie podchodzę do sprawy kursu, ktoś się nim bawi. Niskim kosztem wyzbierał do 44gr. teraz wiadomo nikt nie kupuje trupa, więc może zrobić z kursem cuda.
4. Wpływa na podświadomość, czym bliżej końca tym większe nerwy. Tym sposobem większość ludzi, którzy mają założenia sprzedaży akcji po określonej cenie może przespać ten moment. Tych, którzy będą chceć kupić te akcje też skutecznie odstrasza.
5. Tak
6. Niemożliwe żeby tylko hazardziści posiadali akcje Krosna. Nawet łącznie z pracownikami, którzy zarabiją w tej hucie 1500,- netto
Może nie jestem jeszcze na tym etapie życia aby lekką ręką zaryzykować utratę np.100tyś zł a takich osób musiałoby być 70-ciu, ba nawet w moim otoczeniu nie umiem znaleść takiej osoby. A jeżeli już się znajdzie to podejrzewam, że ma takie wpływy i dostęp do informacji, że nie jest to aż tak bardzo ryzykowna zagrywka jak w moim przypadku.
7. Ładna pamiątka po łatwo zarobionych pieżkach
8. Jw. 10gr
Przyznam Ci w jednym rację ... umyślnie podbiłem swój wątek:) ponieważ twoje wpisy o 13 30 wyrzuciły z głównego widoku forum mój wątek a zostały te twoim zdaniem najwięcej wnoszące do sprawy. Wypomniałeś mi to, a ja zapytam Cię o formę w jakiej uczestniczysz w tym forum. Skąd u Ciebie ten zwyczaj, że jak już wejdziesz na forum to musisz zaliczyć wpis w każdym wątku? Prośba o jeszcze jedno, przeczytaj posta przed odpisaniem, pomyśl i jeżeli stwierdzisz, że możesz się powtórzyć z opinią wydaną w ciągu jednego dnia to zaniechaj tego. A jeżeli poczujesz silną potrzebe wyrzucenia swoich myśli ( a nie uda Ci się tego zrobić gdzie idziej niż na forum) to załóż sobie osobny wątek a nie wypisuj tego samego pod każdym wpisem.
Wracając do tematu KHS to jedego się boję, że racje na giełdzie ma nie większość a mniejszość, a Ty jesteś mniejszością, cóż powtorzę to co napisałem na początku Szanuję twoje zdanie ale ono nie zmieni mojego.
Pozdrawiam i dziękuję za wytrwanie w czytaniu przydługawego posta