~Slawek

Ja tam najbardziej kibicuję koszykarzom (jestem z Wrocka) , kiedyś pare ładnych lat trenowałem kosza.
A co do EPI to mam nadzieję, że jutro rano coś podadzą. Kurde mogłem powiedzieć znajomym , aby wybrali się na walne to już bym coś wiedział. Ale jeśli jutro się nie wyjaśni, to ja i tak jestem spokojny, bo tu i tak się coś wydarzy.
Ot taka ciekawostka jeszcze jedna. Epigon miał siedzibę kilka lat w Gdyni, a ostatnio przenieśli do Słupska. Hmm ...., po co?
No cóż Małek prawie włada Ustką i ma siedzibę w Dunikowie pod Ustką.
A to rzut piłą do kosza :) lub beretem od ..... Słupska.
Ale to chyba tylko przypadek. Tak jak i to , jak pisałem wcześniej, że Szef Rady Nadzorczej u Małka został kilka miesięcy temu Prezesem Epigona.

Albo Stochniałek kazał przenieść siedzibę do Słupska, żeby nie walić kilometrów z jednego zebrania na drugie.
Ale się curna rozpisałem.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.