~prorok

Powiem tak nie sprzedam własnych akcji min 4 lata
trzymam te wagi na Orlenie i kolekcjonuje dalej /długi termin
Już pisałem wcześniej popatrz na wycenę np Kęty chodzi o wycenę 700 up
Z dywidendy znowu kupię i może teraz spadać do 25 lipca codziennie po 4 procent:)
długoterminowo Orlen Kghm i niektóre spółki budowlane/amen !!!

Nie polecam nikomu to moja osobista opinia po rozważeniu nawet spadku do 20% będę dokupował
Oczywiści można wszystko sprzedać i założyć lokatę na 3 miesiące ale pociąg mamy w ruchu.
Ja już odliczam czas do następnej dywidendy, orlen to są moje obligacje !!!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.