Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dno to tu jeszcze na Trakcji caly czas jest . Te chwilowe odbicie jeszcze wg mnie o niczym nie świadczy mimo ze na duzym obrocie po prostu z niższego poziomu nie bylo juz co zbierać i tyle. Teraz się pobujamy tak mi się wydaje okolice 3.5 i to pewnie znow bedzie przezucanie także ja tam się tą namiastką na razie nie podniecam jak chce pozbierać pożądnie to np ode mnie to napewno nie na takim zenujaco niskim poziomie mam czas duuuzo czasu.