~xcv

wszedłem tutaj po swojej analizie na poziomie 35-40, po części po przeczytaniu analiz góry i sss. Widziałem wpisy gracza ale że były w klimacie euforystycznym jakoś do mnie nie przemawiały. Tym bardziej że żle się to czyta. Aż oczy boją! chaos gramatyczny, wielokropki, caps lock, pisane jakby na jednym wydechu. TRAGEDIA.

Zupełnie się inaczej czyta wpisy, gdzie są spokojne i rzeczowe analizy, komentarze, gdzie składnia jest zachowana, akapity, odstępy itd.

Więc dla pozostałych także prośba, piszcie tak żeby to była przyjemność czytania waszych wypocin.

PS. Wszystkim życzę komercjalizacji w najbliższym czasie ;-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.