Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciekawe są niekiedy tezy. Na przykład trza o braku rekomendacji z powodu układu. Z tego co wiem to taki BOŚ chyba daje reko i brak reko np. BOS gracz uzasadnia układem nn z pzu i prezesem ice. Bo skoro to jedynie układ postrzynuje instytucje to także BOS. O Ile pekao można by uwierzyc bo to powiazane, no nich pko bo też tam coś skarb państwa ma i teza o grupie trzymającej władze to spotykany motyw to jednak mbank, bos, paribas też jedna klika? No powiedzny ze santander to dlatego że bank zrobił się erste i może przestaną reko dawac. Nie wiem jakie instytucje pominalem, rekomendacje niestety za często mają się nijak do losow spółki by śledzić je z wypiekami na twarzy na stronach tych instytucji. Zatem jednego czytelnika gracz ma. On przynajmniej jest autentyczny i dość długo nawet trzymał dobry poziom kultury. I, językiem giełdowym, ma potencjał, bo udowodnil że się czegoś nauczyl i to ceni. A że jego spojrzenie inne od mojego.... to i ciekawe jest śledzić inny punkt widzenia.