Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Maja bac na bodaj 250 mln, a z emisji chcą zebrać dużo, można wnioskować ( nie wiem - jak jest). Ze ten zakładany przychód wielkiego zysku nie przyniesie. Życzę im jak najlepiej i trzymam kciuki ale nie raz już widziałem jak udana emisja pod obietnice rozleniwia, sodowa potrafi uderzyć do bani, na wielu spolkach( np bio..) ludzie którzy liczyli każdy grosik, czerpali satysfakcję z każdego miłego przełomu, z każdego kroczku w przód...raptem ( dostaja)mają kasę, zaczynaja udzielać się w mediach jako wielkie tuzy biznesu....choć nadal nie wiadomo czy za kwartał będzie na wypłaty Mam nadzieję że tu tak nie będzie i szczerze trzymam kciuki, ale na tzw zbrojeniówce to kasę zarobią ci przy korycie a drobnica to nie koniecznie Tak uważam I zalecam ochłodzić głowę Zwłaszcza, że to nie my kręcimy tym psem a geopolityka ( np rzymiane) dowalają gdy tylko opadnie poprzedni dym...