Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Należy codziennie rano w łazience mocno się postarać o jakość wyciśniętego klocka, bo wychodzi na to że na razie
o wzrostach można tylko pomarzyć, a ja nie marnuję kapitału tylko siedzę na kontraktach na akcje CDRa po stronie SHORT
i z przyjemnością wyciskam klocki w intencji dalszego spadku ceny akcji bo to pomnaża mój zainwestowany mocno
spekulacyjny kapitał, tak gdzieś do konkretnego historycznego wsparcia, myślę że może to być nawet okolica 200,00 zł.
Powodzenia w zakupach dla tych co uśredniają swoją teoretyczną stratę, jeśli nadal posiadają wcześniej wyżej zakupione akcje!