Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Będzie długo! XYZ miałem się nie wtrącać ale atencji to ty szukasz i jestem pewien, że nie tylko tu. Jesteś w tej chwili zwykłym spamerem bo nigdy, odkąd tu jestem, a to już kilka złoty powyżej jak dołączyłem nie napisałeś żadnego merytorycznego postu i nawet gdybym miał gorszy dzień i chciał podyskutować z tobą, że się z czymś nie zgadzam to nie ma z czym bo zawartość twoich postów to b-cz to czy tamto. Patrz na siebie co ty sobą reprezentujesz jaki poziom wiedzy giełdowej i emocji. Jak na dłoni widać twoją desperację i dlatego dziekujesz randomowemu typowi z Krakowa za informację o zwolnieniach w PLATIGE. To jest tak głupie, że tego nawet nie da się skomentować no chyba, że piszesz sam ze sobą z kilku nicków i sobie dziękujesz. Jesteś podobno taki bystrzacha, a nie zrobiłeś screenów z płaczu tego białoczerwonego? Wiesz co ja podejrzewam, że to ty płaczesz z jakiegoś fejkowego konta bo jaki dziś problem takie konto założyć, wrzucić zdjęcie jakiegos typa wiedząc, że ten gość może być z 1972r bo tak ma w nicku? I wiesz co? Przedwczoraj zaglądałem na FB gdy przeczytałem Twój post o tym płaczu, i te komentarze tam były, nawet doszły nowe bo Bagiński mu odpisał, a on potem jemu. A potem ktoś ci panie XYZ pojechał w jednym komentarzy. I wczoraj faktycznie tych komentarzy już nie bylo więc usunął je albo Bagiński żeby nie robić wiochy i mieć porządek na fanpage albo ty gdy ktoś ci napisał prawdę w odpowiedzi, że panie Marek vel XYZ beczysz na bankierze, a teraz na FB. I jestem skłonny w to uwierzyć bo widzę jaki zdesperowany jesteś o czym świadczy twoich ostatnich 20 postów i prawie wszystkie nie na temat PLATIGE tylko na temat jakiegoś typa na którym wyładowujesz swoje emocje: złość frustrację i zasmiecasz to forum razem z jakimiś nowymi nickami-spamerami. Spójrz na stronę PLATIGE i zrozumiesz, że fachowców w UE i VFX to oni akurat szukają pod konkretne projekty. Być może słabych i nieumiejących poradzić sobie z presją czy czymś innym zwalniają, zresztą zapowiadali to w raporcie. Odpuść sobie i nie rób z siebie jakiego inwestora bo ty tu nic nigdy mądrego nie napisałeś i śmiem twierdzić, że nie napiszesz o czym świadczy twój ostatni wątek z pytaniem o szansę spółki. Jedyne osoby które tu piszą z sensem to obaj panowie b-cz i można się z nimi zgadzać lub nie i postępować tak jak oni lub wręcz przeciwnie bo każdy jest dorosły i chyba powinien wiedzieć co robi i dlaczego. Z chęcią bym przeczytał co tam wydarzyło się na walnym, czy był zarząd, co mówił, jak się zachowywał po ostatnich "wyśmienitych wynikach" czemu mocno nie redukują załogi czyli największych kosztów, czy na coś czekają itd. Inną kwestią jest to czy ja w to bym uwierzył w 100% czy tylko w 10% czy to się pokrywa z moimi przewidywaniami czy nie. Jednak przez takie sfrustrowane głowy jak ty wątpię by cokolwiek tu napisano. A teraz żegnam.