Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja czekałem na koniec dnia Myślałem że ubija do 77 Jednak nie I kupiłem po 79,68 Czuję że poniżej okolicy 80 nie zejdzie. A rosnąć powoli do 90 zacznie po oficjalnych wynikach za 1kw. Potem dobrze by było jakby na jakiejś konferencji podali jak przebiega 2kw To tez powinno pozytywnie wpłynąć na cenę akcji A prawdziwy + na cenie akcji będzie po dobrym 2kw. I oby prezes szedł w tym kierunku co mówił na ostatniej konferencji i nic nie zmieniał Będzie dobrze