~Holo

Z tego, co zbadałem dalej:

Aplikacja natywna oparta na QT6/QML
libQt6Bluetooth -> Bluetooth
libQt6Charts -> aplikacja chce tworzyć wykresy
libQt6Network -> Dostęp do internetu
libQt6OpenGL -> OpenGL, akceleracja sprzętowa
libQt6Quick -> Interfejs użytkownika
libQt6Sql i libplugins_sqldrivers_qsqlite_arm64-v8a.so -> SQLite potwierdzone, aplikacja utworzy wewnętrznie własną bazę danych
libssl_3.so -> OpenSSL
libdiabetomat_arm64-v8a.so -> aplikacja główna, wbudowane SVG/PNG

Uprawnienia:
android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION -> chcą zapisywać lokalizacje pomiarów?
android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.BLUETOOTH
android.permission.BLUETOOTH_ADMIN
android.permission.BLUETOOTH_ADVERTISE
android.permission.BLUETOOTH_CONNECT
android.permission.BLUETOOTH_SCAN
android.permission.INTERNET
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE

Cóż, to prawdopodobnie wszystko, co oferuje ta aplikacja. Znalazłem też UDI, więc sugeruje mi to, że już wiedzą o EUDAMED

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.