~qwerty

a ja siedzę spokojnie pamiętam imo na zero lotos na zero i po wejściu w te spółki odbicia ponad 100% trzeba mieć jaja i grać a nie płakać jak się robi czerwono myślę że orco jeszcze nas zachwyci spadło już sporo z 51 na 30 zdecydowanie po takiej przecenie należy się odbicie. Czy orco upadnie myślę że nie zbyt wiele majątku firmy zostało niedowartościowane. jeśli się dogadają będziemy mieć mega express.
Kupujcie gdy jest czerwono sprzedawajcie gdy zielono od taka zasada - fundamnetalna.
jak myślicie skoro pojawiły się takie obroty to tylko ktoś sprzedaje bez kupujących stona podażowa była by nikim. jak myślicie kto kupuje "indywidualni" ? napewno nie tylko ktoś kto wie że upadek to raczej orco nie grozi a restruktuaryzacja owszem,.
Wsiadajcie albo dajcie jechać a nie nażekajcie.
Takie rekomendacje to woda na młyn kupujcie fakty a nie plotki

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.