bialoczerwony1972

Jak mi odpowiesz bo też ciekawią mnie motywacje u ludzi, którzy latają po forach ( na każdej spółce tak jest) tracą swój czas pisząc różne komentarze. Czy to bierze się z niskiego poczucia własnej wartości i to jest sposób żeby się dowartościować czy może mają nudne życie czy może jednak cos innego czego nie rozumiem na dziś?

Wiesz to, że ktoś robi ze mnie bekę ani mnie ziębi ani grzeje, ludzie zawsze znajdą powód do śmiechu. Gdy powiedziałem że przebiegnę swój pierwszy maraton pukali się w czoło, potem że po 3 latach ciężkich treningów pobiegnę któryś już maraton z ale złamię 3h mówili żem niepoważny ( bankier cenzuruje celniejsze określenia) i marzyciel i nie dam rady, potem gdy przygotowywałem się do biegu na 100km to samo, na 100mil to samo, do biegów 24h to samo, gdy kupowałem akcje w 2008, że teraz jest panika i będzie koniec świata bo upadli bracia Lemanowie i żeby trzymać się z dala od giełdy, potem gdy brałem MCI to samo słyszałem żem to tylko kreatywna księgować i mnie wydymają, gdy kupowałem XTB po 17-20zł to słyszałem, że to szczyt szczytów i że teraz już tylko dystrybucja i potem w dół i zawsze coś komuś nie pasuje i ktoś czegoś nie rozumie... A skoro nie rozumie to najłatwiej robić bekę albo przypiąć łatkę i wrzucić do wora z napisem i***** lub d***** Spoko przywykłem...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.