Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Trochę popłynąłem z pozytywnym nastawieniem i sie jeszcze dopakowałem:). Ale też kilka ciekawych informacji się pojawiło. Chociaż akurat ja nie rozumiem zaangażowania w Genomtec. A wracając do popłynięcia, to mając akcje chyba wierzymy. A jeśli ktoś chce to inaczej nazwać to tak to sobie skalkulowaliśmy. Natomiast nagonki nagonów irytują mnie w obie strony ciągle:) I ciągle mam obawy, ale liczę na dużo. A na forum merytoryki ogólnie ubyło, bo teraz to już oczekiwanie na sprzedaż. Poboczne infa to tylko malutkie miłe dodatki.